e!hot50

ponedjeljak, 09.10.2006.

e!Hot50

e!Hot50 (09.10.-15.10.)

e!Hot50 je MOJA top ljestvica koju sam kreiram.
Temelji se NAJVIŠE na uspjehu na stranim ljestvicama, a tek nešto manje je moj utjecaj (što mi se sviđa, što ne...). Tako nastojim da e!Hot50 bude što objektivnija.

e!Hot50 - službena ljestvica


Image Hosted by ImageShack.us

- 00:40 - Komentari (2) - Isprintaj - #

nedjelja, 08.10.2006.

Razorlight 1. u UK!

Image Hosted by ImageShack.us Razorlight slave svoj prvi broj jedan u UK sa singlom "America"(thumbup), koji je "I Don't Feel Like Dancin" nakon 4 tjedna provedenih na broju 1 bacio na drugo mjesto. Najveće iznenađenje je najveći novi ulaz "Jump in My Car" od Davida Hasselhoffa.Da, onaj pijanac poznat po Knight Rideru i Baywatchu. BTW, pjesma je sranje bang. Najveći skok, od 26 mjesta ostvario je Diddy ft Nicole "Come to Me", s 30 na 4. Prvih 10 pogledajte lijevo, box 1.
Najprodavaniji album je "Sam's Town" od The Killersa, slijedi "The Open Door" od Evanescence.

- 23:00 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 06.10.2006.

BECK NE MOŽE NA UK CHART


Beckov album 'The Information' krši pravila službenog britanskog charta. Novi album ovog inovativnog američkog glazbenika osim standardnog fromata sadrži i besplatni DVD s videospotovima za svaku pjesmu s albuma, kao i četiri besplatne naljepnice koje omogućavaju fanovima da sami kreiraju omot albuma i upravo zbog toga ovaj album neće moći biti uključen u službeno prebrojavanje prodaje te neće ući na službenu britansku top listu. Komisija britanske Official Charts kompanije smatra da ovi dodaci albumu daju nepravednu prednost u odnosu na druge albume što krši pravila tržišnog fair-playa. Stoga njegova prodaja neće biti računata za top listu sljedećeg tjedna. Beck je sa žaljenjem dočekao ovu odluku, no izjavio je kako mu je u konačnici najbitnije da su fanovi zadov

- 21:58 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Billboard Charts

Image Hosted by ImageShack.us
"SexyBack" je šesti tjedan broj 1 što ga uz "Promiscuous" čini najuspješnijom pjesmom godine u Americi. Drugi Justinov singl, "My Love" rolleyes, već je ušao u top 20, na 16. mjestu. "Money Maker" i dalje stoji na broju 2, dok "Lips of an Angel" napreduje prema vrhu, 3. mjesto. "Chasing Cars", britanske grupe Snowpatrol , veoma je popularna u SAD-u, zahvaljujući seriji "Grey's anatomy" u kojoj se pjesma pojavila, nalazi se na 5. mjestu, dok je na najprodavanijim digitalnim pjesmam srušila "SexyBack" s 1. mjesta. A Akon u suradnji s Eminemom je postavio novi rekord - najveći skok u 48godišnjoj povijesti Billboarda. Njegov singl "Smack That", s 98. na 7. mjesto!"Maneater", ovotjedni "Sales Gainer", polagano napreduje prema vrhu.
Na ljestvici albuma prvi je Ludacris, a slijedi ga Janet Jackson. Prošlotjedni broj 1 Justina Timberlakea je pao na 5. mjesto.
Prvih 10 možete vidjeti lijevo, box 1.

- 21:47 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 02.10.2006.

e!Hot50 + Airplay

e!Hot50 (02.10.-08.10.)

e!Hot50 je MOJA top ljestvica koju sam kreiram.
Temelji se NAJVIŠE na uspjehu na stranim ljestvicama, a tek nešto manje je moj utjecaj (što mi se sviđa, što ne...). Tako nastojim da e!Hot50 bude što objektivnija.

e!Hot50 - službena ljestvica


Image Hosted by ImageShack.us

- 17:05 - Komentari (0) - Isprintaj - #

UK Music Chart

Image Hosted by ImageShack.us Scissor Sisters i ovaj su tjedan broj 1 i to na obje ljestvice! "I Don't Feel Like Dancin" je već 4. tjedan na broju 1 singlova i to ga čini, ako se ne varam, trećim najuspješnijim singolm godine u UK nakon "Crazy" i "Hips Don't Lie". "Tah-Dah" je i dalje na broju 1 ljestvice albuma.
"Promiscuous" je na 8. mjestu, a peak position mu je 3. Očekivao sam puno bolji uspjeh u UK i ostatku Europe, gdje singl ne prolazi tako dobro kao "Maneater".
Top 10 pogledajte lijevo, box 1

- 16:57 - Komentari (0) - Isprintaj - #